תקשור למציאת עבודה פרנסה מדוע אנשים כל כך מתקשים למצוא אותה?
מכיון שאנשים מסתובבים מבולבלים טרודים ורואים תמיד את חצי הכוס הריקה את מה שאין בהם או את מה שחסר להם ואז המחשבות השליליות מציפות והמצב רוח יורד ואיתו גם החיוניות וטעם החיים שבהם ואז האנשים מסתובבים ממורמרים חסרי בטחון כי תמיד רואים רק את החסרונות שבהם ומעצימים אותם דרך הלקאות עצמיות והם מרחיקים את עצמם מהיכולת לעבוד או למצוא פרנסה כי:
א. מי ירצה להעסיק עובד שמסתובב בעסק שלו עם פרצוף עצוב ומסכן?
ב. מי ירצה להעסיק עובד שמשדר שהוא לא יודע לעבוד?
ג. שאנו אומללים אנו מאמללים את הסביבה שבה אנו נמצאים אף בעל עסק לא יסכים שיהרסו לו את השמחה במקום.
ברגע שאנו רואים את מה שאין לנו אנו מרחיקים את השמחה הסקרנות החן והכריזמתיות שנמצאים בנו ואז אנו מאוד לא מזמינים ואנשים לא מרגישים טוב לידנו כי האנרגיות השליליות שמייצרות המחשבות השליליות אוכלות ועושקות את האנרגיות הטובות והשמחה והמצב רוח ומחלות את האווירה ואף אדם לא מוכן שיהרסו לו את השמחה אלא אם כן הוא סדיסט או אוהב לבכות ומחפש סיבה לטרגדיה. 99 אחוז מהאוכלוסיה הם אנשים שמטבעם ביסודם שמחים אף אחד לא יהיה מוכן לבוא כל יום למועדון הבכי. תחשבו גם מה זה עושה לבית העסק ואיך זה מעכיר את האוירה שם. האנרגיות השליליות הורסות הכל גם את ההצלחה וגם את האווירה במקום הופכת להיות קודרת יש אנרגיה של זעם כעס תסכול צער חוסר אונים וזה משפיע על הלקוחות שפתאום מגיעים אנשים שאף פעם לא מרוצים וזה משפיע על זרימת השפע מכיום שהשפע נעלם אין אני והוא יכולים לדור במדור אחד” כלומר טוב ורע אין יחדיו יש או טוב או רע. ואם אדם חושב רע ומתלונן ובוכה יתנו לו רע אבל אם אדם צובע את חייו באמונה שיהיה טוב באופטימיות בחיוניות בשמחה אזיי שהוא מתמלא במצב רוח טוב מושך אליו אנשים שמחים אשר יודעים להעריך ולהוקיר תודה ואז יש שפע יש זרימה במקום יש אוירה של יצירה, התפתחות, פיתוח התקדמות אהבה חברות ובעצם נוצרת אוירה של שייכות ובית עסק הרי שהוא ארגון. ארגון זו קבוצת אנשים שמתארגנים יחדיו למען השגת מטרה משותפת וכדי להשיג את המטרה הם מתקבצים יחדיו באמונה שלמה שהם יכולים, בהשתוקקות והתלהבות להצליח ולהוציא לפועל את התוכניות שלהם כדי לקדם את המטרה שלשלמה הוקם הארגון, יש להם מודעות עצמית לגבי הכישורים שלהם היכולות שלהם הם יודעים במה הם חזקים והיכן המגבלות שלהם כדי שיוכלו להתחלק בעבודה בצורה שתוסיף להשגת מטרת הארגון כלומר בית העסק.
כדי להתקבל לעבודה בבית עסק עלינו להבין:
א. מה המטרות שלשמן פתחו את בית העסק: באיזה תחום מתעסקים בבית העסק שאליו רוצים להתקבל ולהיות חלק ממנו. ואילו צרכים של האוכלוסייה עובדי בית העסק ממלאים ובעצם מה התועלות של ממכר בית העסק לציבור או לקהל הלקוחות.
ב. להבין במה אני טוב וכיצד אוכל לקדם את העסק בעזרת הכישורים והיכולות המקצועיים שלי כלומר איזה תפקיד אוכל למלא כדי להיות חלק מהחברים בקבוצה ולקדם את מטרות בית העסק – הארגון.
אילו כישורים עלינו להפגין למראיינים של בית העסק?
א. להגיע שמחים ומאושרים ממליצה לפני ראיון לשים מוזיקה שמחה של ריקודים או מסיבה לשיר ולרקוד כדי להיכנס לאווירה וכך לפוגג את המתח והלחץ ולהיכנס לאוירת מצב רוח שמחת בית השואבה כדי שתוכלו לשדר שמחה כריזמתיות וחיוניות.
ב. להגיע ממוקדים בסעיפי התפקיד כדי שתזכרו לדעת לדבר באופן מקצועי ולשדר שאתם בדיוק האנשים הנחוצים לבית העסק ורק אתם תוכלו למלא את התפקיד בצורה הכי נאותה והיעילה ביותר.
ג. לדעת לכבד את החברים האחרים שפועלים בבית העסק גם אם דרך העבודה שלהם או המחשבות שלהם שונות משל עצמי. וגם אם יש חילוקי דעות.
ד. להגיע עם התלהבות ורצון עז כלומר השתוקקות מהבטן לארגון לדבר באופן כזה שירגישו שאנו חלק מהנוף של בית העסק כדי שתהיה תחושה של חיבור וכימייה בין האדם לבין חברי בית העסק. וזאת גם כאשר קיבלת המון סירובים לפני הראיון הזה.
ה. כמובן ליצור תדמית חיצונית שתתאים לאופי בית העסק: להגיע בלבוש מתאים, צבעים מתאימים לאווירת המקום, תסרוקת מתאימה איפור או בושם מתאימים.
כאשר אנו נכנסים למרה שחורה ומזכירים לעצמנו כמה המצב קשה ואין לנו כסף ואנו מוגבלים למלא את משאלותינו ומרחמים על עצמנו אנו מזכירים לעצמנו את כל מה שאנו לא יודעים ולא יכולים לעשות אנו מכניסים את עצמנו לתוך ביצה שהיציאה ממנה מאוד מסובכת וקשה כי במקום להאדיר את עצמנו ולהבין מדוע אנו לא במקום של מימוש עצמי בקריירה אנו מתרחקים מעצמנו ומאלוקים שבתוכנו ומתרחקים מהצלחה. אנו מעצימים את האנרגיות השליליות וקוראים לכל הישויות החשוכות להפליא ומאדירים את המצב הקשה שבו אנו שרויים אז אנו מרחיבים את המעגל השחור שבו אנו נמצאים ומגדילים את הבעיות ואף יוצרים לעצמנו בעיות חדשות כי הביטחון יורד והמוטיבציה יורדת והאמונה בעצמנו נעלמת לה אנו נעשים חולים ומדוכאים והכאבים בגוף ובנפש מתחילים לצוץ ופתאום אנו מוצאים את עצמנו מתעסקים במחסור בעוני במחלות בצרות ומכניסים את עצמנו במקום לאור נכנס חושך ושבן אדם חושב על חושך הוא מוצא חושך.
אנשים – רוצים להתקרב לפרנסה? תתחילו לדבר עם אלוהים.
תתחילו להסתכל על עצמכם במה אתם רוצים לעסוק בחיים שלכם.
באילו בתי עסק תרצו לקדם בעשייה שלכם?תתבוננו בעצמכם מה אתם יודעים לעשות מבחינה תעסוקתית. ובמה אתם חלשים כדי שתעמדו על המגבלות שלכם ולא תפלו למקומות הללו כי אתם רוצים הרי לקדם ולהוסיף להתקיימות של בית עסק ולא לחבל בו…
תבדוק עם אילו אנשים אתם רוצים לעבוד כדי להתפרנס?
תבדקו כיצד התנהלתם לא נכון במקום העבודה האחרון שהייתם בו ומה רוצים משמים ללמד אתכם
בשיחת תקשור לענייני פרסה אוכל לבדוק מהם הכישורים שלכם מה הוא הייעוד שלכם בחיים מה מעכב אתכם למצוא פרנסה טובה וכיצד אתם פוגעים אתם הורסים לעצמכם את השפע
בריפוי ובאימון רוחני בתקשור תוכלי להתחבר לערוצי שפע תתחברו לעצמכם מחדש נעורר את הביטחון האישי נעורר את האומץ והחיוניות וטעם החיים שלכם. תוכלו להחבר לתדרים של פרנסה טובה מעבודה נעימה והכי חשוב שתתחברו לעצמכם לרצונותיכם ותעשו מה שטוב לכם תתעסקו בנושאים ובתחומים שמעניינים אתכם כי תזמנו לעצמכם את המקום שהכי מתאים לכם להיות בו עם אנשים שיקבלו אתכם ויאהבו אתכם ואתם תלמדו להתנהל לפי הדרך המקובלת.
מזמינה אתכם לפגישת יעוץ בתקשור שתשנה את חייכם מהקצה אל הקצה 0522-584232 שלכם באהבה מיטל אלבז לביא